< tilbage 07-04-2020 - 12:54

Amerikavej 23, Hobro

Der drives Restaurant Østerskoven på ejendomme med a la carte retter og større fester

Amerikavej 23 – Østerskoven
I august 2005 overtog Wiegaarden Ejendomme restaurant Østerskoven på Amerikavej 23 i Hobro. Straks efter overtagelsen blev der iværksat en større modernisering og udbygning af restaurant, velfærdslokaler, toiletfaciliteter samt en stor arkade, der nu forbinder restauranten og den historiske pavillonen. Pavillonen blev samtidig moderniseret, isoleret og udbygget med luftvarme.

Fra november 2005 blev restaurant Østerskoven forpagtet til Giang Nguyen, der stadigvæk driver stedet med a la carte retter og større fester og arrangementer hver år. Med stedets mangeårige historie i baghovedet, fører han de gamle traditioner videre samtidig med, at han forsøger sig med det nyeste inden for gastronomi. Under festerne i den gamle pavillon, har gæsterne under middagen mulighed for at nyde udsigten over skoven sommer og vinter. Om sommeren er der også mange gæster der nyeder det gode vejr på terrassen midt i skoven. Læs mere om restaurant Østerskoven på www.oesterskoven.com.

Facts:
Opført: 1900
Senest ombygget: 2005
Grundareal: 3610 m2
Bebyggelse: ca. 600 m2, fordelt på 425 m2 restaurant og arkade, samt 158 m2 pavillon. Derudover er der forberedt til beboelse på 1. sal.

< Tilbage